Jelenlegi hely

Blogok

Access Bars®

Érdekes az élet.... elvezetett egy számomra eddig új módszerhez. Az egész találkozás hirtelen volt, spontán és nagyon jól esett. Rögtön megtetszett és megtanultam, hogy másoknak, nektek is átadhassam. A módszer neve Access Bars® .

De mi is ez és mit takar?

Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy olyan technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan változásokat hozhatsz létre az életedben.

Online beszélgetés az evészavarokról

2014. Március 26.-án Szerda 9:00 órakor a Szinergia online Fórumon beszélek az evészavarokról és a gyógyulásról.

Az alábbi linkre kattintva tudsz csatlakozni az előadáshoz, amely után kérdéseket is feltehetsz:
http://tiny.cc/Szinergia-Online-Forum

Itt találsz bővebb infot:

A tudatalatti hatalma

Ha valamit sokszor hallunk, még ha nem is értünk vele egyet, vagy nem hisszük el, egy idő után beépül a tudatalattinkba. Ez mind pozitív, mind negatí irányban működik. Ezen alapulnak a reklámok, a tévében, rádióban sokszor sulykolt látszólag ártatlan információk. Naponta, minden perceben alakítják, formálják személyiségünket. Szinte létünk első pillanatától áramlik felénk az információ: szüleink, barátaink, tanáraink, a média - mindegyiknek személyiségformáló ereje van. Minél intenzívebb érzelmet élünk át miközben az információt halljuk, annál valószínűbb, hogy beépül az adott dolog a tudatalattinkba. Saját igazságunkká válik, elhisszük, hogy a világ olyan. Legalábbis számunkra.

Amit kigondolunk....

Kigondoltam, kimondtam, és lett egy helyem Budapetsen is :)

Gondolataink molekuláris változásokat idéznek elő génjeinkben

Egyre bizonyosabbá válik, hogy elménk képzésének vagy a tudatossàgot fokozó egyes módszereknek pozitív egészségügyi kihatàsai lehetnek.

Anya gesztenyés paleo tortája

Egy ideje, már szinte 2 éve, paleo módon étkezem. Na nem a nagyon szigorú változatot csinálom, mert kényelmes vagyok, és nem szeretem a sok hűhót, de a gabonaféléket ha lehet kerülöm. Nagyon jó számomra a gluténmentes életmód, az étkezések nem terhelnek meg, nincs puffadás, órákig tartó jajgatós emésztés.

Antoine de Saint-Exupéry

"Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat!

 

Amikor nem vagyok önmagam...

Amikor nem vagyok önmagam, nem vagyok Igaz. Hazudok, a legnagyobbat annak akivel a legőszintébbnek kellene lennem. Magamnak.

Byron Katie a félelemről

"Ha azért mondasz vagy teszel valamit, hogy valakit vagy valamit megszerezz, megtarts, befolyásolj vagy irányíts, az ok mindig a félelem, az eredmény pedig a fájdalom."

Ami nem kimondható...

"Nem tudjuk kimondani. Szerelmes vagyok, nem eszem, nem alszom, elvarázsolt állapotban élek, szárnyalok a boldogságtól, öngyilkos akarok lenni, megszépülök, lefogyok, olyan vagyok, mint egy őrült - s azt mondom a kedvesemnek: "Szeretlek!" ... Mi ez?! ..."

Oldalak

Feliratkozás RSS - blogok csatornájára