Jelenlegi hely

Magamról

Monori Évának hívnak, kineziológiával és Bach-virágterápiával foglalkozom.

Hiszek abban, hogy életünk igazi célja megismerni és elfogadni és legfőképpen vállalni valódi önmagunkat, ami elvezet a testi-, lelki-, és szellemi harmóniához, azaz egy teljes és boldog élethez.

Mindezek elérését azonban sokszor gátolják azok a blokkok, érzelmi stresszek, amelyeket életünk folyamán szerzünk. Amikor a személyiség nincs összhangban a lélekkel, letérünk a számunkra kijelölt ösvényről, diszharmónia keletkezik. A diszharmónia először negatív lelkiállapotban, majd betegségre való hajlamban, s végül magában a betegségben nyilvánul meg.

Kineziológusként célom a hozzám fordulókat segíteni abban, hogy a múltbéli stresszek, traumák oldásával, feldolgozásával visszataláljanak a saját ösvényükre, és beteljesíthessék egyéni sorsukat - megteremtve ezzel az EGÉSZ-ség állapotát

Szeretettel várok minden érdeklődőt Veszprémben, Győrben és Budapesten!
   Monori Éva - Kineziológus, Bach-virágterapeuta
   
(Képesítésem: Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) egészségügyi és természetgyógyászati modulokból vizsgáztam, majd kineziológiából szakvizsgáztam. Államilag elismert kineziológus képesítéssel rendelkezem.)