Jelenlegi hely

Access Bars®

Érdekes az élet.... elvezetett egy számomra eddig új módszerhez. Az egész találkozás hirtelen volt, spontán és nagyon jól esett. Rögtön megtetszett és megtanultam, hogy másoknak, nektek is átadhassam. A módszer neve Access Bars® .

De mi is ez és mit takar?

Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy olyan technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan változásokat hozhatsz létre az életedben.

Van 32 pont a fejeden, (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.) amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra. Nincs fájdalom, agyalás, elemezgetés, csak fekszel lazán, és élvezed az életet, no meg a fejmasszázst :) Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat.

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az életed megváltozik és könnyedén jobbá válik!

Mire jó ez neked?

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz.